Afdrukken

prijs m2 excl. btw v.a.

kenmerken

conditie: gebruikt
type: klinkers
materiaal: beton

advertentienummer

21188yup

omschrijving

Kleur; diverse kleuren
Maximale hoeveelheid/projectomvang; ca. 20.000m2
Gebruikte betonklinkers beton keiformaat straatstenen
Locatie; regio Nijmegen (bij serieuze belangstelling kan vrijblijvend worden bezichtigd)
- NB; partij klinkers te gebruiken voor (nood)bestrating, fundering, ballast etc etc. Indien als bestrating dan wel in ‘blokverband’ leggen, dan is er de minste hinder dat ze niet allemaal exact dezelfde afmetingen zjn.
- SPOED; het terrein waar de klinkers nu nog liggen moet vóór de bouwvakvakantie worden geruimd. Wat dan niet is verkocht wordt verplaatst naar een definitief depot. Omdat er dan extra kosten worden gemaakt worden ze nadien duurder. RESERVEER NOG SNEL !!!

Prijs excl. BTW en transportbijdrage; ‘op aanvraag’
Prijs is afhankelijk van af te nemen hoeveelheid en transportafstand. Stuur ons een mail en vraag om uw persoonlijke prijsopgave.
INDICATIE BIJDRAGE TRANSPORTKOSTEN per transport € 90,00 excl. BTW (zie ‘Transport’).

Transport;
We werken nagenoeg landelijk incl. de Duitse en Belgische grensstreek. Mits leveringsadres in de regio van de rooi- of opslaglocatie geldt gemiddeld een bijdrage transportkosten van € 90,00 excl. BTW. Volle vrachten zijn relatief het voordeligst (180m2 bij steendikte 8cm). Voor een vrijblijvende prijsopgave op maat incl. voor u geldende transporttoeslag; zie bestellingen/aanvragen.

Bestellingen/(aan)vragen;
U vraagt vrijblijvend en ontvangt éérst een op maat gesneden prijsopgave incl. transport. Vraag ons bij voorkeur via mail of gebruik de knop rechtsboven. Vermeld altijd;
-advertentienummer
-gewenste hoeveelheid m2
-uiterste datum gewenste levering
-waar te leveren
-uw telefoonnummer

Met vriendelijke groet,
KLINKERCENTRALE,

Email; klinkercentrale@gmail.com
Mobiel; 06.12909333 (mochten we u niet direct te woord kunnen staan, probeer het dan later a.u.b. nog een keer of stuur een email of SMS ! )

extra kenmerken

maximaal beschikbaar: 10m2 of meer
leveringswijze: bezorgen